Hållbart för dig, din häst & miljön

 Fri frakt över 2000 kr

 Snabb leverans (1-3 vardagar)

 Betala tryggt & säkert med Klarna

 Ecoline presentkort

Välkommen till vår gårdsbutik & sadelmakeri, strax norr om Varberg!

Här sker allt under samma tak!

Vi erbjuder reparation av din hästutrustning, oavsett var i landet du bor.

För dig och din hästs säkerhet bör utrustningen kollas igenom inför varje rid- eller körpass. Sadelgjordar, tyglar, sadelgjordsstroppar och stigläder är typiska exempel på utrustning vars sömmar ofta slits ut. I de allra flesta fall sys nyproducerad hästutrustning med symaskin, vilket ger en maskinsömnad som snabbt kryper upp när den väl brustit på ett ställe. Jämför man med en handsydd produkt skapar man en slitstark sömnad som "låser" sig om den brister, vilket förhindrar att sömmen kryper upp och produkten helt eller delvis går av. Ser du att en söm har gått av - använd inte produkten innan den är kontrollerad och återställd av en sadelmakare!

Önskar du vår service, men har inte möjlighet att besöka oss? Det går lika bra att skicka det du önskar få reparerat till oss med post. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

 

Behöver du reparera din hästutrustning? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Skicka gärna bilder till oss på det du önskar få reparerat. På så vis kan vi ge dig en prisuppgift direkt via mail.

info@ecolinehastsport.se

Telefon: 010 166 12 80


Besöksadress:

Ecoline Hästsport AB

Österbuavägen 1

432 64 BUA

 

 

Vi tar en arbetstidskostnad á 420 kr inkl moms / timme. Eventuella kostnader för material och frakt kan tillkomma.

Inför en reparation tar vi alltid fram en offert tillsammans med Dig där vi lyfter dina önskemål, beräknad tidsåtgång samt prisuppgift.

 

Vårt sadelmakeri är under uppbyggnad och vi utför i dagsläget enbart reparationer med handsömnad. Vi planerar att införskaffa en symaskin för att snabbt och smidigt kunna ta emot och laga hästtäcken, byta dragkedjor och andra reparationer som kräver mycket sömarbete. Observera att vi i dagsläget inte tar emot uppdrag som innebär omvärmning av bom, sitsbyte eller omstoppning. För sådana arbeten hänvisar vi till sadelns tillverkare, alternativt en sadelmakare med expertis inom just det specifika området.

 

Följ oss gärna på Instagram, ecolinehastsportoch inspireras av tidigare reparationer vi utfört åt kunder runtom i landet!

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen