Hållbart för dig, din häst & miljön

 Fri frakt över 2000 kr

 Snabb leverans (1-3 vardagar)

 Betala tryggt & säkert med Klarna

 Ecoline presentkort

Om oss

Ecoline Hästsport AB grundades i januari 2019 ur en vision om att erbjuda den hästintresserade kunden klimatsmart hästutrustning av högsta kvalitet. Genom nära, lokala samarbeten kunde detta bli möjligt. Vi är idag mycket stolta över att stå till tjänst med vår breda kunskap inom hästsport och hantverksmässiga kvalitetsprodukter!

Madeleine Svenningsson, VD/Ägare Ecoline Hästsport AB
Madeleine & Bel Angelique

 

Ecolines grundare, Madeleine Svenningsson, har sedan barnsben haft en stor passion och kärlek till hästar. Hon har många års erfarenhet, främst inom rid- och travsporten, men också inom kundservice och detaljhandel. Intresset och nyfikenheten för produktutveckling i kombination med sina kunskaper och bandet till hästarna gjorde det självklart att starta en egen hästsportbutik.

 

"Efter att ha arbetat flera år som hästskötare vet jag vikten av funktionalitet och hållbar utrustning. Detaljer är viktiga, ofta helt avgörande för en produkts livstid och användningsförmåga. Att dessutom nyttja de resurser vi har till hands, utan att göra avkall på varken funktion, kvalitet eller design, är för mig självklart!"
- Madeleine Svenningsson, VD/Ägare Ecoline Hästsport AB

 

Det som gör Ecoline Hästsport så unikt är den miljömedvetna fokus som följer längs hela produktledet.
Det material som används i våra produkter kommer från Sverige, och hela vägen från betande djur till färdig slutprodukt är noggrant kontrollerad och utvald. Materialvalen och alla steg i tillverkningen dokumenteras och följer ett individuellt serienummer, vilket ger varje produkt en innehållsförteckning och spårbarhet. Genom att använda befintliga resurser samt så naturliga råvaror som möjligt bidrar vi till ett bättre klimat. Inga långa, onödiga transporter. Inga giftiga kemikalier eller onödiga tillsatser. Vi står helt enkelt för hållbarhet, kvalitet och en etos vi tror på och är stolta över.

 

Vill du läsa mer om våra materialval, klicka här.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen