Hållbart för dig, din häst & miljön

 Fri frakt över 2000 kr

 Snabb leverans (1-3 vardagar)

 Betala tryggt & säkert med Klarna

 Ecoline presentkort

Vegebom

Vegebom har i flera generationer varit ett naturligt hjälpmedel för att bekämpa hudproblem samt muskelsmärtor hos däggdjur. Salvan är välkänd för sina många egenskaper som den har på diverse hudproblem samt muskelsmärtor. Salvan är även smärtstillande och har en antiinflammatorisk effekt.

”Med våra genom åren förvärvade expertkunskaper, är vårt uppdrag som alltid: att erbjuda ett naturligt alternativ med växt-aromaterapiprodukter av hög kvalitet för hjälp i den dagliga tillvaron”. 

Vegebom till djur utformades av Dr Miot som arbetade tillsammans med Louis Pasteur. Han försökte att med ”den franska metodiken” få fram metoder/kurer för olika sjukdomar och problem.

Målet var att behandla djuren med så naturliga ämnen som möjligt med olika plantextrakt från växtriket. Blandat i rätt proportioner har det visat sig vara en säker metod för att hjälpa kroppens naturliga läkningsprocess. Det finns inga kemikalier eller syntetiska ämnen i Vegebom som kan hindra eller störa den naturliga läkningsprocessen. En storfavorit i stallapoteket!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen